SMAEB 2019, si ce-am gasit interesant

Primul SMAEB la care am participat duminica trecuta, pe 14 Aprilie.

Am incercat sa merg fara prejudecati, stiind ce s-a scris pe forumuri despre cel din 2018 si sa-mi fac propria impresie.

Frumos ca ne-au ghidat baietii spre parcarea moto.

N-am apreciat ca mi-au cerut banii de bilet inainte sa ajung la ea, cat eram pe moto, cu manusi in maini si mana pe ambreiaj, na si baga in neutru, da jos manusa, cauta portofelul sa scoti 30 de lei, nu scapa manusa, da banii, ia restul.

Am admirat multe motociclete frumoase in parcare.

N-am apreciat choperistii care atunci cand plecau tineau sa sparga timpanele celorlalti motoristi aflati in parcare, turand de-ampule@ motorul.

Destul de mic spatiul expozitiei, am avut timp de doua ture.

Inca amabili oamenii din standuri, desi probabil obositi dupa 2 zile pline.

I-am apreciat pe cei de la Motor-inn.ro. Dintre toti vanzatorii de echipamente si accesorii, atat in magazin cat si la SMAEB, ei raman in top ca fiind cei mai prietenosi. M-au recunoscut ca si client. Au avut rabdare sa-mi arate mai multe optiuni si cum functioneaza si mi-am cumparat un suport RAM de toata frumusetea, cu prindere direct in suruburile de la inaltatoare si cu o reducere, totul la 350 lei:

Singura motocicleta pe care am fost curios sa ma urc a fost Tenere 700. De doua ori. Am inteles ca e prototip si nu porneste motorul, finisajele nu erau ultima varianta, saua scartaia si plasticele din bord pareau lipite cu silicon ca la Dominatorul meu, si nici greutatea nu era neaparat apropiata de realitate. Dar mi-a placut simplitatea ei, foarte similara cu Domi.

Supersporturile, vitezanele si chopperele personal ma lasa rece, insa am avut ocazia sa admir de aproape Niken-ul, Multistrada si toata seria adventure de la BMW. My god cat de enorma e versiunea Rally. E jumatate de masina.

Overall, multumit de accesul la toate mobrele astea pentru doar 30 de lei.

N-am gasit o cheie imbus in tot targul sa-mi prind si eu suportul RAM inainte sa plec de acolo.

M-a ajutat in parcare un baiat, Bogdan, salutari cu ocazia asta, m-a asteptat cat am incercat eu sa-mi rezolv treaba (chit ca nu am reusit sa desfac atunci pe loc surubul), m-a lasat si sa-i admir casca la care ma gandesc si eu, un Nexx X.Wed 2.

Cat am oprit pe la Victoriei ca sa-mi dau seama pe unde sa ocolesc maratonistii sa ajung si eu la Romexpo, un baiatel de mana cu mamica lui mi-a zis ca am o motocicleta frumoasa :D.