Off cu G650X Supermoto si poze cu vedete (494 km)

Si iesirea asta fu faina. 497km de la 7 dimineata la 8 jumatate seara, asfalt combinat cu off (cateva videos mai jos), pe traseul acesta, inclusiv o albie de parau in care am culcat un pic motocicleta.

Drumurile 102 si 214 sunt ruta ocolitoare ideala pentru DN1. Zero masini si peisaje superbe pe varfuri de dealuri pana la Barajul Paltinu, urmate de Scropoasa, cascada 7 izvoare, Glod spre sanatoriu, Boloboci, Podu cu Florile, Transbucegi si retur pe Cheia.

Au fost doua vedete ieri: domnul Constantin (motoveteran) cu care ne-am intalnit pe traseu in timp ce urcam din Glod. Salutare din nou!

Si mobra mea. Aproape in fiecare loc unde ne-am oprit au intrebat oamenii daca pot sa-si pozeze copiii pe ea. 9 in total pe ziua de ieri :))).

Era sa ne-o furam grav, o data eu, o data Cosmin.

Mi-a intors o dubita mica VW in fata ca sa intre in benzinarie. Ma gandesc ca poate omul a estimat relativ ok distanta si viteza noastra din moment ce nu s-a intamplat nimic :D.

Pe Cosmin era sa se urce un Audi de Prahova intr-un sens giratoriu. Cosmin a intrat primul apoi din dreapta soferul s-a urcat pe frane tare cand a realizat ca trebuie sa cedeze trecerea si a oprit cu ABSul blana.

In afara de acestea, las pozele si filmuletele sa vorbeasca despre tura.

Prima oprire, balta cu noroi:

Barajul Paltinu

Intalnirea cu domnul @Constantin

Lacul Scropoasa si Cascada 7 izvoare

Podu cu Florile si iesirile in off pe drumuri laterale:

Transbucegi cu o mica iesire in decor

Paraul unde am culcat motocicleta cand incercam sa o intorc pe stancile alunecoase si am pus piciorul drept intr-o gaura dintre ele.

Si cele 9 maimute care au vrut sa se pozeze pe motor:

Ziua s-a incheiat admirand o Africa Twin la ultima benzinarie inainte de Ploiesti si cu gandul ca daca o scapam pe asta in parau nu aveam cum s-o mai ridic singur.