Off cu G650X Supermoto si poze cu vedete (494 km)

Si iesirea asta fu faina. 497km de la 7 dimineata la 8 jumatate seara, asfalt combinat cu off (cateva videos mai jos), pe traseul acesta, inclusiv o albie de parau in care am culcat un pic motocicleta.

Drumurile 102 si 214 sunt ruta ocolitoare ideala pentru DN1. Zero m´╗┐asini si peisaje superbe pe varfuri de dealuri pana la Barajul Paltinu, urmate de Scropoasa, cascada 7 izvoare, Glod spre sanatoriu, Boloboci, Podu cu Florile, Transbucegi si retur pe Cheia.

Au fost doua vedete ieri: domnul Constantin (motoveteran) cu care ne-am intalnit pe traseu in timp ce urcam din Glod. Salutare din nou!

Si mobra mea. Aproape in fiecare loc unde ne-am oprit au intrebat oamenii daca pot sa-si pozeze copiii pe ea. 9 in total pe ziua de ieri :))).

Era sa ne-o furam grav, o data eu, o data Cosmin.

Mi-a intors o dubita mica VW in fata ca sa intre in benzinarie. Ma gandesc ca poate omul a estimat relativ ok distanta si viteza noastra din moment ce nu s-a intamplat nimic :D.

Pe Cosmin era sa se urce un Audi de Prahova intr-un sens giratoriu. Cosmin a intrat primul apoi din dreapta soferul s-a urcat pe frane tare cand a realizat ca trebuie sa cedeze trecerea si a oprit cu ABSul blana.

In afara de acestea, las pozele si filmuletele sa vorbeasca despre tura.

Prima oprire, balta cu noroi:

Barajul Paltinu

Intalnirea cu domnul @Constantin

Lacul Scropoasa si Cascada 7 izvoare

Podu cu Florile si iesirile in off pe drumuri laterale:

Transbucegi cu o mica iesire in decor

Paraul unde am culcat motocicleta cand incercam sa o intorc pe stancile alunecoase si am pus piciorul drept intr-o gaura dintre ele.

Si cele 9 maimute care au vrut sa se pozeze pe motor:

Ziua s-a incheiat admirand o Africa Twin la ultima benzinarie inainte de Ploiesti si cu gandul ca daca o scapam pe asta in parau nu aveam cum s-o mai ridic singur.