A 2a cazatura + video, enduro pe Podul cu Florile, Bolboci si cu mireasa pe motor (349 km)

Scurt rezumat al iesirii de azi:

  • In sfarsit am ajuns la Podul cu Florile, dar n-am urcat pe traseul normal.
  • Am cazut din nou dar macar m-am filmat.
  • Un pic de zapada pe traseul spre platou + panorame absolut ceresti.
  • Trecere prin cel mai mare rausor de pana acum, fleasca la ghete pana la genunchi.
  • Sedinta trash the dress cu Domi si mirii.
  • Am prins vreo 152 pe autobahn la intoarcere.
  • Super poze :D.

Cine se trezeste de dimineata cade devreme
Trezit la 3 dimineata pentru ca.. entuziasm!
Plecat pe la 6, cam dardaind pana la Targoviste, dar cadrul asta m-a incalzit la suflet:

Aveam in gand sa urc prin Moroeni, dar Google Maps initial n-a vrut pe-aici. Asta e genul de urcare pe care inainte de iesirea de pe Baiului nu as fi facut-o singur, asa ca mi-am depasit un pic limitele.


Cazatura, pozatul si ridicarea motorului
Dupa cum vedeti in filmulet am mai avut cateva momente de ezitare de-a lungul urcusului. Dupa cazatura (e la minutul 2:00) am contemplat daca sa ma intorc sau sa continui dar am zis ca n-am ars gaz pana aici ca sa ma intorc dupa 50m de bolovani si cu un mic morcov in fun*d am continuat.

Singura problema in urma cazaturii a fost indoirea handguard-ului. A trebuit sa il desfac din suruburi si sa-l repozitionez pentru ca imi tinea frana fata apasata. 

Continuarea urcarii pana la asfalt. Morcovul nu apare pe filmare pentru ca.. era in alta parte.

Drumul pana pe platoul Podul cu Florile
Vederile sunt absolut superbe si de vis, drumul era complet necirculat. Pomi cazuti si drumuri rupte pe alocuri, dar in general a fost ca in palma.

Prima data pe “zapada”
Pe masura ce urcam si ma apropiam de platou am inceput sa dau de zapada, care acoperea tot drumul la un moment dat. Aderenta ok pentru ca era topita si prindeai usor pietrisul de dedesubt.

Vederile de dinainte de platou

Bijuteriile coroanei
La vederea asta ravneam din vara. Nu puteam sa fiu mai bucuros ca am amanat plecarea pentru sezonul asta. Cand am ajuns, timp de vreo 30 de minute am fost singur pe platou sus. Asta vara cred ca era plin de lume.

Lacul Bolboci, Cheile Tatarul Mare & Transbucegi
Drumul inapoi a fost inspre lacul Bolboci si apoi spre cabana Padina unde de data asta am venit din sensul invers barierei, si era deschisa spre deosebire de asta vara, apoi pe coborarea Transbucegiului.

Traversarea de rau
Nu mai stiu cum se numea zona dar era un podet de lemn care trecea raul asta. E cel mai mare trecut pana acum. L-am trecut de trei ori si m-am udat de la genunci in jos. Acum trag la aspirina dar a meritat.

Trash the dress
Pe coborare eram singur. Pe urcare spre Transbucegi deja incepuse sa se intensifice traficul. Am zarit un fotograf care poza doi miri printre frunzele uscate, i-am claxonat si am trecut mai departe. Apoi m-am gandit sa ma intorc sa le propun sa se pozeze pe motocicleta, mi-am dat seama ca erau la o sedinta trash the dress. Au fost super incantati. I-am oferit miresei manusile si urcatul pe motor, iar mirelui casca. Domi meu este model hahah si o sa ajunga nepotii lor sa vada poze cu motocicleta asta in albumul de nunta al bunicilor!

Deja port cu mandrie noroiul pe Dominator, nici nu-mi vine sa-l mai spal.

Voi adauga si filmul cu urcarea completa pentru vizionat la iarna.

Multumesc daca ati citit, e un frum fain rau si merita repetat.
Numai bine!